Unieke beweegtechnologie

Bewegen heeft bewezen positieve effecten op mentale en lichamelijke fitheid. Maar veel mensenĀ  hebben om allerlei redenen moeite met bewegen. Pactief Bewegen is dan een uitkomst. Onze innovatieve beweegtechnologie is (ont)spannend en maakt veilig en moeiteloos bewegen mogelijk, zonder omkleden en risico op blessures. Het is de stap naar welbevinden door stress tegen te gaan en te activeren zonder dat het gaat vervelen.

Pactief Bewegen is de alternatieve vorm van bewegen, die dezelfde zintuigen prikkelt als bij actief bewegen en oefenen, maar tevens diverse vitale lichaamsfuncties en het brein stimuleert zoals wetenschappelijk is vastgesteld. De combinatie van ontspanning en vitaliseren geeft nieuwe energie.

Omdat Pactief Bewegen zo eenvoudig is, kan het in en buiten de oefenzaal worden toegepast door zorginstellingen, fitness en gezondheidscentra, thuis en op het werk.

Veilig en gezond

Pactief Bewegen is al een aantal jaren in de praktijk getest en wetenschappelijk onderzocht. Het is medisch volkomen veilig en gezond. Bij twijfel adviseren wij een arts of oefentherapeut te raadplegen.

Voorbeeld (ont)spannend Pactief Bewegen

 

Vraag een proefplaatsing aan
Interesse in Pactive Motion Technology bij u op de zorginstelling?